BUASIR KETIKA HAMIL & SET BERPANTANG SHAKLEE


Masalah sembelit sewaktu hamil merupakan masalah yang sering menghantui kebanyakkan ibu -ibu hamil di Malaysia. Sekiranya tidak di rawat ianya akan lebih mudharat dan boleh menyebabkan terjadinya buasir. menghidapi buasir ketika mengandung adalah sesuatu yang sangat memeritkan. Pengawalan cara makan dan pengambilan supplement yang betul dapat membantu.
Masalah ini turut dikongsi oleh Pn Farah Qurratun yang merupakan ibu kepada dua orang anak, dan telah menghadapi ujian ini setiap kali kehamilan beliau.

Jom kita ikuti perkongsian dari beliau dan bagaimana beliau dapat keluar dari masalah yang beliau hadapi itu setelah mengamalkan set berpantang Shaklee.
Saya adalah pengedar sah Shaklee [id 859151].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

COD : PETALING JAYA, SUBANG, SHAH ALAM

1 ulasan:

 1. Yang Merupakan Agen Bandarq, Domino 99, Dan Bandar Poker Online Terpercaya di asia hadir untuk anda semua dengan permainan permainan menarik dan bonus menarik untuk anda semua

  Bonus yang diberikan NagaQQ :
  * Bonus rollingan 0.5%,setiap minggunya
  * Bonus Refferal 10% + 10%,seumur hidup
  * Bonus Jackpot, yang dapat anda dapatkan dengan mudah

  * Minimal Depo 15.000
  * Minimal WD 20.000

  Games Yang di Hadirkan NagaQQ :
  * Poker Online
  * BandarQ
  * Domino99
  * Bandar Poker

  Info Lebih lanjut Kunjungi :
  Website : AGEN BANDARQ NagaQQ
  WHATSAPP : +855967014811
  PIN BB : 2B209F68

  DownlOAD APLIKASI PKV MOBILE
  DOWNLOAD PKV ANDROID
  DOWNLOAD PKV IPHONE

  BalasPadam

Cari Blog Ini